Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Geertruijd Nies.


Zij is getrouwd te Roggel op 6 juni 1756 voor de kerk met
Gerard Baetsen, geboren te Roggel op 19 oktober 1724, zoon van Henricus Baetsen en Mathia Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Silvester, landbouwer, geboren te Roggel op 21 september 1760, overleden te Hunsel op 16 juli 1836.
    Hij is getrouwd te Helden op 13 december 1798 voor de kerk met Geertruide Ketelaers, landbouwster, geboren te Baexem op 4 maart 1767, overleden te Hunsel op 5 december 1843, dochter van Joannes Ketelaars en Gertrudis Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina