Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Stevens.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Beelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Elisabeth, dienstmeid en landbouwster, geboren te Stramproy op 14 maart 1813.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 10 februari 1847 (1) met Michiel Boumans, dienstknecht en dagloner, geboren te Thorn, gedoopt op 20 oktober 1798, overleden te Neeritter op 7 juni 1854, natuurlijke zoon van Cornelia Boumans.
    (Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 4 mei 1824 met Catharina Ramakers, dienstmeid, geboren te Neeritter op 13 februari 1795, overleden aldaar op 25 april 1842, dochter van Laurins Ramakers en Maria Goevers.)
    Zij is getrouwd te Neeritter op 21 mei 1856 (2) met Pieter Grispen, dienstknecht en daghuurder, geboren te Ittervoort op 14 april 1820, overleden te Neeritter op 3 november 1871, zoon van Godefriedus Grispen en Maria Catharina Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina