Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Elisabeth Creemers, dienstmeid, geboren te Stramproy op 1 september 1815, overleden te Hunsel op 22 december 1899, dochter van Thomas Kreemers en Aldegonda Windelen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 21 april 1854 met
Arnoldus Pleunis, dienstknecht, geboren te Grathem op 24 maart 1826, overleden te Hunsel op 30 juni 1901, zoon van Hendrik Pleunis en Maria Helena van Pol.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina