Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Elisabeth Vleeshouwers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 24 juli 1866, dochter van Mathijs Vleeshouwers en Gertrudis Kusters.


Zij is getrouwd te Wessem op 27 oktober 1897 met
Peter Mathijs Joris, landbouwer en arbeider, geboren te Wessem rond 1852, zoon van Joseph Joressen en Joanna Kuijpers.
(Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 20 januari 1893 met Maria Gertrudis Bremmers, geboren te Heel en Panheel rond 1861, dochter van Giles Bremmers en Anna Barbara Schloot.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Gertrudis, geboren te Heel en Panheel rond 1900.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 1 mei 1920 met Joseph Godfried Frijsinger, rijwielhersteller, geboren te Vlodrop rond 1895, zoon van Jacob Joseph Hubert Frijsinger en Elisabeth Hubertina Gutjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina