Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Getrude Steijvers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 23 november 1812, overleden aldaar op 8 februari 1890, dochter van Mathijs Steijvens en Joanna Rutten.


Zij is getrouwd te Hunsel op 4 oktober 1855 met
Pierre Mathieu Cleutjens, schoenmaker, geboren te Hunsel op 25 december 1802, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 februari 1878, zoon van Petrus Cleutjens en Catharina Geelen.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 25 april 1831 met Marie Catherine Vandael, dienstmeid, geboren te Neeritter-Beersel op 3 september 1808, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 25 november 1854, dochter van Jan van Dael en Anna Maria Smeets.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina