Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Mathias Braecken, timmerman, geboren rond 1792.


Hij was gehuwd met
Jeanne van Veldhoven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Catherine, geboren te Ittervoort-Ell op 11 augustus 1819, overleden aldaar op 17 januari 1821.
  • 2 : Godefridus, timmerman, geboren te Hunsel-Ell op 7 maart 1822, overleden te Overpelt (B) op 24 januari 1895.
    Hij is getrouwd te Overpelt (B) op 28 september 1846 met Joanne Nuijts, naaister, geboren te Overpelt (B) op 26 januari 1807, overleden aldaar op 21 oktober 1879, dochter van Ludovicus Nuijts en Maria Anna Wauters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina