Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Mathijs Dekkers, landbouwer, geboren te Hunsel op 5 december 1829, overleden aldaar op 5 maart 1898, zoon van Antoon Deckers en Joanna Houben.


Hij is getrouwd te Hunsel op 4 september 1857 met
Petronella Gerris, geboren te Hunsel op 29 juni 1827, overleden aldaar op 6 maart 1896, dochter van Joannes Gerris en Catharina Haeldermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 8 november 1858.
  • 3 : Joannes Antonius, landbouwer, geboren te Hunsel op 16 juli 1861, overleden aldaar op 22 maart 1924.
  • 4 : Hendrik Hubert, landbouwer, geboren te Hunsel op 12 maart 1864, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 januari 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina