Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambertus van de Winkel, landbouwer, geboren te Neeritter op 21 augustus 1832, overleden te Kessenich op 16 januari 1934, zoon van Pieter Mathijs van de Winckel en Cornelie Tindemans.


Hij is getrouwd te Kessenich op 24 september 1875 met
Catharina Deben, geboren te Ophoven (B) op 10 augustus 1823, overleden te Kessenich op 1 oktober 1901, dochter van Joannes Deben en Petronella Henckens.
(Zij is eerder getrouwd te Kessenich op 26 januari 1855 met Hendrik Renier Vangeneijgen, geboren te Kessenich op 23 december 1821, overleden te Gerdingen op 13 juli 1871.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina