Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Reijnders, landbouwster, geboren te Ittervoort op 19 januari 1803, overleden te Thorn op 22 december 1874, dochter van Servatius Reijnders en Helena Bergs.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 31 januari 1830 met
Lodewijk Verlaek, landbouwer, geboren te Thorn op 26 maart 1803, overleden aldaar op 4 juni 1871, zoon van Petrus Verlaek en Jacomina Cupers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elizabeth, geboren te Ittervoort op 2 april 1830, overleden te Thorn op 5 november 1832.
  • 3 : Wilhelmina, landbouwster, geboren rond 1835, overleden te Molenbeersel op 17 oktober 1908.
    Zij was gehuwd met Jacobus Thefonderen, landbouwer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina