Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Reinier Leijen, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Maria Ludovica Koolen, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathias, dienstknecht en landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 6 oktober 1822, overleden te Hunsel op 16 april 1862.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 7 april 1853 met Petronella Verwielen, geboren te Ittervoort op 22 januari 1821, overleden te Helden op 18 september 1894, dochter van Jean Verwielen en Maria Verheijden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina