Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathias van Geneijgen, zakenman en landbouwer, geboren te Grathem op 24 november 1782, overleden te Beegden op 26 april 1852, zoon van Petrus van Geneijgen en Elisabeth Koolen.


Hij is getrouwd te Grathem op 17 februari 1817 met
Anna Catharina Schreurs, geboren te Grathem op 27 december 1788, overleden te Beegden op 21 augustus 1845, dochter van Severinus Schreurs en Anna Maria Claesen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Joanna, geboren te Beegden op 29 maart 1834, overleden te Hunsel op 6 december 1889.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 14 oktober 1864 met Mathijs Koolen, hoofdonderwijzer, geboren te Hunsel op 11 oktober 1833, overleden aldaar op 5 juni 1912, zoon van Peter Mathijs Koolen en Anne Marie Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina