Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Hubertus Nieskens, landbouwer, geboren te Ittervoort op 4 april 1834, zoon van Jan Nijskens en Joanna Vaessen.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 24 januari 1868 met
Hubertina Schram, dagloonster, geboren te Heel en Panheel op 31 oktober 1840, dochter van Laurentius Ferdinandus Schram en Petronella Coumans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Catharina Petronella, geboren te Heel en Panheel rond 1869.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 12 mei 1905 met Joseph Hubertus Bijlmakers, dienstknecht, geboren te Heel en Panheel rond 1876, zoon van Leonard Bijlmakers en Gertrudis Cloudt.
  • 2 : Catharina, geboren te Heel en Panheel rond 1877.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 augustus 1901 met Josephus Hubertus Sniekers, landbouwer, geboren te Pol (gemeente Wessem) rond 1874, zoon van Joseph Hubert Sniekers en Josephina Marechal.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina