Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Nieskens, geboren te Ittervoort op 14 november 1831, overleden aldaar op 23 januari 1912, zoon van Jan Nijskens en Joanna Vaessen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 21 april 1865 met
Catharina Sentjens, geboren te Hunsel op 10 december 1832, overleden te Ittervoort op 11 april 1913, dochter van Jacobus Sentjens en Margarita Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Helena, geboren te Thorn op 1 december 1867.
    Zij is getrouwd te Antwerpen op 8 augustus 1895 met Hubertus van Kogelenberg, glazenmaker, geboren te Antwerpen op 27 september 1869.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina