Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrudis Nieskens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort op 25 juli 1828, overleden te Grathem op 15 september 1916, dochter van Jan Nijskens en Joanna Vaessen.


Zij is getrouwd te Heel op 10 augustus 1859 met
Hendrik Hubert Meeuwissen, dagloner en landbouwer, geboren te Heel op 16 maart 1830, overleden te Ittervoort op 10 mei 1904, zoon van Godefridus Meeuwissen en Maria Gertrudis Houtackers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina