Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Maria Janssen, dagloonster.


Zij was gehuwd met
Leonardus van Daal, dagloner.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petrus Joseph, dienstknecht en landbouwer, geboren te Weert op 19 maart 1851.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 21 april 1876 met Joanna Gielisse, dienstmeid, geboren te Nederweert op 22 juni 1849, overleden aldaar op 23 november 1910, dochter van Martinus Johannes Gielisse en Jeanne Hendrix.
  • 3 : Joannes, dienstknecht, geboren te Weert op 6 maart 1854, overleden aldaar op 29 april 1909.
    Hij is getrouwd te Weert op 8 juli 1880 (1) met Helena Knapen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 30 december 1847, overleden te Weert op 29 januari 1889, dochter van Silvestre Knapen en Maria Catharina Kupers.
    Hij was gehuwd (2) met Maria Helena Hubertina Teelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina