Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacomina Moors, landbouwster, geboren te Weert op 31 januari 1822, overleden te Hunsel op 15 oktober 1888, dochter van Renerius Moors en Maria Elisabeth Cleutjens.


Zij is getrouwd te Weert op 10 oktober 1844 met
Arnold Klercx, hoefsmid, geboren te Hunsel op 22 januari 1818, overleden aldaar op 3 mei 1883, zoon van Jean Mathieu Klerkx en Gertrude Krops.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Hunsel op 30 september 1845, overleden aldaar op 12 oktober 1902.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 8 april 1869 met Joanna Lemmen, landbouwster, geboren te Hunsel op 27 november 1845, overleden aldaar op 2 december 1904, dochter van Pierre Lemmen en Anne Marie Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina