Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gudula Vleeshouwers, geboren te Ittervoort-Beersel op 21 februari 1838, overleden te Hunsel op 12 januari 1870, dochter van Henri Vleeshouwers en Dorothe Hendrikx.


Zij is getrouwd te Hunsel op 23 april 1869 met
Leonard Timmermans, landbouwer, geboren te Hunsel op 6 november 1832, overleden te Weert op 18 april 1903, zoon van Jakob Timmermans en Jeanne Marie Pleunis.
(Hij is later getrouwd te Molenbeersel op 28 april 1871 met Cornelia Bertjens, landbouwster, geboren te Neeritter op 26 augustus 1839, overleden te Weert op 2 mei 1910, dochter van Christian Bertjens en Anna Catharina de Nier.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jakob, geboren te Hunsel op 8 januari 1870, overleden aldaar op 28 januari 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina