Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Mathijs Delhoven, landbouwer, geboren te Heel op 26 november 1831, zoon van Joannes Delhoven en Maria Geerlings.


Hij is getrouwd te Hunsel op 1 april 1869 met
Anna Catharina Bockelaer, geboren te Thorn op 27 juni 1841, dochter van Chretien Bogelar en Joanna Catharina Stakenborg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1869.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 21 september 1894 met Hermanus Jacobus Hubertus van Ass, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1855, zoon van Johannes Gerlacus van Ass en Maria Gertruda Scheepers.
  • 2 : Maria Gertrudis Agnes, geboren te Heel en Panheel rond 1872.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 6 mei 1898 met Henricus Mathijs Gerlacus Hamaekers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1869, zoon van Hendrik Peter Mathijs Hamaekers en Maria Gertruda Scheepers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina