Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Chretien Mertens, landbouwer, geboren te Hunsel op 20 januari 1810, overleden aldaar op 15 januari 1887, zoon van Jacobus Mertens en Catharina Elisabeth Gardeniers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 17 mei 1844 met
Christine Driesser, landbouwster, geboren te Hunsel op 7 oktober 1814, overleden aldaar op 17 januari 1903, dochter van Joannes Driesser en Anna Maria Deckers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina