Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Henricus Vorselen, dagloner en landbouwer, geboren te Wessem op 28 mei 1835, overleden te Neeritter op 11 maart 1917, zoon van Jan Godefridus Vorselen en Petronella van de Sande.


Hij is getrouwd te Hunsel op 9 april 1874 met
Anna Maria Hubertina de Pollaert, dienstmeid, geboren te Molenbeersel (B) op 15 oktober 1846, overleden te Neeritter op 22 maart 1917, dochter van Johan Antoon Pollaert en Gertrude Smeets.
(Zij is eerder getrouwd te Thorn op 28 april 1865 met Petrus Ludovicus Verlaek, overleden te Thorn op 31 maart 1872, zoon van Peter Verlaek en Catharine Julienne Moonen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neeritter op 17 oktober 1874.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina