Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrica Maria Hubertina Tindemans, geboren te Hunsel op 14 november 1884, overleden op 26 augustus 1967, begraven te Ell, dochter van Joannes Dionisius Hubertus Tindemans en Antonetta Gielen.


Zij is getrouwd te Weert op 27 maart 1913 met
Andreas Jacobus Hubertus Camp, landbouwer, geboren te Stramproy op 30 november 1884, wonende te Grathem, overleden aldaar op 1 maart 1949, begraven te Ell, zoon van Theodorus Camp en Maria Catharina Moonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Joannes Mathias, geboren te Grathem op 17 juni 1922, overleden aldaar op 12 september 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina