Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hermans, zadelmaker, geboren te Hunsel op 7 januari 1886, overleden te Venray op 31 augustus 1936, zoon van Cornelius Hubertus Hermans en Elisabeth Camp.


Hij is getrouwd te Stramproy op 12 mei 1927 met
Maria Elisabeth Sibilla van de Winkel, geboren te Stramproy op 15 april 1889, overleden te Weert op 9 februari 1959, dochter van Jacobus Hubertus van de Winkel en Maria Catharina Hubertina Smeijers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina