Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anne Marie Peters, landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell op 10 september 1804, overleden te Hunsel op 18 januari 1871, dochter van Hendrik Peeters en Marie Elisabeth Geelen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 17 november 1831 met
Peter Mathijs Koolen, landman en landbouwer, geboren te Wessem op 17 januari 1804, overleden te Hunsel op 14 november 1872, zoon van Peter Koolen en Joanna Kunnen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Hunsel-Ell op 11 maart 1835, overleden te Hunsel op 31 december 1916.
  • 5 : Joanna Elisabeth, geboren te Hunsel op 15 november 1841, overleden aldaar op 3 januari 1893.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina