Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Schreurs, onderwijzer, geboren te Grathem op 13 april 1897, overleden te Roermond op 1 juli 1964, begraven te Grathem, zoon van Mathias Schreurs en Margaretha Hubertina Vaassen.


Hij is getrouwd te Grathem op 14 juni 1921 (1) met
Bertha Marie Doréthée Leclercq, geboren te Berchem (B) op 10 december 1898, dochter van Alfred Leclercq en Maria Theresia Hubertina Salden.

Hij was gehuwd (2) met
A. C. Kamps, geboren op 18 februari 1908, overleden op 21 april 1999, begraven te Grathem.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina