Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Hubertina Beckers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 22 februari 1848, overleden te Neeritter op 16 juli 1931, dochter van Peter Joseph Bekkers en Anna Gertrudis Hermans.


Zij is getrouwd te Hunsel op 8 april 1875 met
Peter Reinier Bokken, landbouwer, geboren te Neeritter op 9 augustus 1844, overleden aldaar op 27 maart 1923, zoon van Joannes Mathijs Bokken en Maria Elizabeth Koolen.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Anna Maria, geboren te Neeritter op 5 november 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina