Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Coelen, kuiper en landbouwer, geboren te Neeritter op 6 april 1837, overleden aldaar op 28 mei 1929, zoon van Jean Koelen en Maria Magdalena Brouwers.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 31 januari 1878 met
Petronella Heeser, geboren te Weert op 21 december 1847, overleden te Neeritter op 1 september 1929, dochter van Pierre Mathieu Heser en Marie Gertrude Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Leonardus Hubertus, arbeider, geboren te Neeritter op 10 mei 1881, overleden te Thorn op 11 augustus 1963.
    Hij is getrouwd te Thorn op 31 maart 1913 met Maria Wilhelmina Josephina Indenkleef, dienstmeid, geboren te Thorn op 10 juni 1890, overleden op 9 juni 1971, dochter van Theodoor Leonad Hubert Indenkleef en Catharina Hubertina Scheijvens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina