Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Kristus, geboren rond 1744, overleden te Neeritter op 10 december 1814, dochter van Mathijs Christis en Catharina Reijskens.


Zij was gehuwd met
Mattias Arets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharine, landbouwster, geboren te Neeritter op 23 januari 1782, overleden te Molenbeersel op 17 april 1845.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 21 november 1801 met Lambert Baents, landbouwer, geboren te Neeritter op 12 augustus 1778, overleden te Neeritter-Beersel op 25 augustus 1839, zoon van Joannes Mathias Baens en Elisabeth Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina