Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus op 't Roodt, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 14 augustus 1892, overleden te Neeroeteren op 19 december 1962, zoon van Jan Mathia op 't Roodt en Maria Catharina Snijkers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 6 januari 1919 (1) met
Maria Catharina Cuijpers, geboren te Neeritter op 22 oktober 1899, overleden aldaar op 27 mei 1921, dochter van Peter Hubertus Kuijpers en Maria Cornelia Pepels.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Neeritter op 28 september 1922 (2) met
Maria Christina Cuijpers, geboren te Hunsel op 8 januari 1899, dochter van Wilhelmus Hubertus Cuijpers en Maria Cornelia Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Franciscus Josef Hubert, geboren te Neeritter op 14 maart 1929, overleden aldaar op 25 oktober 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina