Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Jacobus Munnecom, fabrieksarbeider, geboren te Neeritter op 2 januari 1913, overleden op 10 juli 2002, begraven te Neeritter, zoon van Ferdinandus Hubertus Munnecom en Maria Josephina Wegels.


Hij is getrouwd te Neeritter op 17 april 1936 met
Anna Maria Antonia Ressen, geboren te Neeritter op 13 april 1909, overleden op 23 oktober 1975, begraven te Neeritter, dochter van Joannes Reinier Hubertus Ressen en Petronella Hubertina Theulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 7 juli 1941.
  • 2 : Joannes Renier Hubertus, geboren te Hunsel rond 1943, wonende aldaar, overleden te Weert op 19 november 1946.
  • 3 : Renier Peter Cornelis, geboren te Neeritter op 11 maart 1948, overleden te Maaseik op 9 maart 1969.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina