Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Keuren, geboren te Neeritter op 28 december 1891, overleden te Maaseik op 18 oktober 1971, dochter van Lambertus Keuren en Anna Catharina Verstappen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 11 april 1910 met
Peter Hubertus Sneijkers, fabrieksarbeider, geboren te Neeritter op 11 november 1885, zoon van Franciscus Sneijkers en Hubertina Elisabeth Gertrudis Swagten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, meubelmaker, geboren te Neeritter op 31 december 1912, overleden te Mauthausen (D) op 23 november 1942.
    Hij is getrouwd te Waterschei (B) op 6 oktober 1934 voor de kerk met Gertrudis Maria Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina