Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendricus Hubertus Weegels, mijnwerker, geboren te Neeritter op 28 december 1884, overleden te Roermond op 7 maart 1968, zoon van Jan Mathijs Weegels en Catharina Hubertina Segers.


Hij is getrouwd te Ratingen (D) op 26 november 1911 voor de kerk met
Maria Odilia Boumans, geboren te Thorn op 15 september 1886, overleden te Roermond op 27 juli 1962, dochter van Peter Hubert Boumans en Maria Helena Coenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina