Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Hubertus Peeters, schaapherder, geboren te Hunsel-Haler op 7 juli 1837, overleden te Swalmen op 21 december 1920, zoon van Theodorus Peeters en Joanna Maria Timmermans.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 september 1866 met
Aldegonda Hubertina Linssen, geboren te Heel en Panheel rond 1844, overleden te Haelen op 11 november 1937, dochter van Jean Michiel Linssen en Anne Marie Seuskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina