Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna van Alten.


Zij was gehuwd met
Johannes van Boxtel, stoelenvlechter.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, stoelenvlechtster, geboren te Loon op Zand op 17 augustus 1842, overleden te Weert op 6 maart 1890.
    Zij is getrouwd te Grathem op 24 april 1874 met Joannes Lambertus Joosten, straatmuzikant, geboren te Thorn op 30 april 1831, wonende te Weert en te Boekel, overleden te Helmond op 21 december 1911, zoon van Maria Josepha Joosten.
    (Hij was weduwnaar van Dorothea Renet, geboren te Stramproy op 26 mei 1844, overleden aldaar op 11 april 1872, dochter van Gerardus Renette en Anna Maria Jacobs. Hij is later getrouwd te Boekel met Maria Netten, geboren te Loon op Zand op 28 april 1829, overleden te Boekel op 3 maart 1905. (Zij was weduwe van Adrianus van der Linde.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina