Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Gerits, kleermaker, geboren te Weert op 2 november 1837, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 maart 1902, zoon van Antonius Gerits en Joanna Terken.


Hij is getrouwd te Roggel op 27 juni 1865 met
Anna Louisa Haenen, geboren te Tegelen op 25 augustus 1839, wonende te Neer en te Roggel, overleden te Weert op 26 januari 1907, dochter van Laurentz Hanen en Helena Tijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus, metselaar, geboren te Weert op 19 oktober 1883, overleden te Venray op 26 juni 1962.
    Hij is getrouwd te Weert op 8 oktober 1912 met Maria Elisabeth Donders, geboren te Ittervoort op 17 februari 1880, overleden te Weert op 8 december 1922, dochter van Mathias Renier Donders en Gertrudis Roost.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina