Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Josepha Joosten.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Joannes Lambertus, straatmuzikant, geboren te Thorn op 30 april 1831, wonende te Weert en te Boekel, overleden te Helmond op 21 december 1911.
    Hij was gehuwd (1) met Dorothea Renet, geboren te Stramproy op 26 mei 1844, overleden aldaar op 11 april 1872, dochter van Gerardus Renette en Anna Maria Jacobs.
    Hij is getrouwd te Grathem op 24 april 1874 (2) met Maria van Boxtel, stoelenvlechtster, geboren te Loon op Zand op 17 augustus 1842, overleden te Weert op 6 maart 1890, dochter van Johannes van Boxtel en Johanna van Alten.
    Hij is getrouwd te Boekel (3) met Maria Netten, geboren te Loon op Zand op 28 april 1829, overleden te Boekel op 3 maart 1905.
    (Zij was weduwe van Adrianus van der Linde.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina