Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathijs Hubertus Bokken, landbouwer, geboren te Neeritter op 24 januari 1879, zoon van Peter Reinier Bokken en Helena Hubertina Beckers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 4 april 1910 met
Gertrudis Hubertina Coelen, geboren te Neeritter op 9 oktober 1883, dochter van Franciscus Coelen en Petronella Heeser.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Theresia Antonia Hubertina, geboren te Neeritter op 18 mei 1924, overleden aldaar op 1 juni 1924.
  • 7 : Peter Johannes Mathijs, geboren te Neeritter op 18 mei 1924, overleden aldaar op 20 maart 1984, begraven aldaar.
    Hij was gehuwd met Mina Palmen, geboren op 27 april 1928, overleden te Grathem op 28 december 2005, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina