Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Gerris, landbouwer, geboren te Ittervoort op 25 februari 1808, overleden te Hunsel op 26 oktober 1892, zoon van Lambert Gerris en Anne Marie Salemans.


Hij is getrouwd te Nederweert op 28 april 1848 met
Anne Barbe op het Root, landbouwster, geboren te Nederweert op 5 april 1817, overleden te Hunsel op 2 juni 1877, dochter van Johannes Mathias op 't Root en Maria Venner.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 23 juli 1850.
  • 5 : Maria Helena, geboren te Hunsel op 5 juni 1856, overleden aldaar op 17 maart 1859.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina