Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Louisa Gerris, landbouwster, geboren te Hunsel op 13 mei 1861, overleden te Helden op 7 augustus 1927, dochter van Jan Mathijs Gerris en Helena Joosten.


Zij is getrouwd te Hunsel op 23 oktober 1882 met
Johannes Henricus Janssen, gemeente-ontvanger, geboren te Helden op 28 januari 1857, zoon van Jacobus Janssen en Jacomina Catharina Wijnkens.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Maria Jacomina, geboren te Helden rond 1884.
  Zij is getrouwd te Helden op 18 augustus 1908 met Peter Johannes Hendricus Janssen, onderwijzer, geboren te Bergen rond 1882, zoon van Cornelis Janssen en Maria Verstappen.
 • 2 : Helena Dorothea, geboren te Helden rond 1886.
  Zij is getrouwd te Helden op 31 januari 1922 met Peter Jacob Antoon Smits, smid, geboren te Venray rond 1896, zoon van Johannes Mathijs Smits en Theodora Jacomina Poels.
 • 3 : Wilhelmina Gertrudis, geboren te Helden rond 1890.
  Zij is getrouwd te Helden op 12 augustus 1919 met Johannes Hubertus Holtackers, fabrikant, geboren te Maasbree rond 1877, zoon van Peter Jan Holtackers en Maria Elisabeth Hoefnagels.
 • 4 : Petronella Dorothea, geboren te Helden rond 1895.
  Zij is getrouwd te Helden op 14 mei 1918 met Peter Antoon Joseph Emonds, landbouwer, geboren te Venray rond 1893, zoon van Pieter Paulus Emonds en Gerardina Billekens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina