Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Catharina Heerings, dienstmeid en landbouwster, geboren te Maarheeze op 9 februari 1819, overleden te Hunsel op 23 januari 1894, dochter van Hubertus Heerings en Adriaantje Verhagen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 21 april 1854 met
Theodorus Bruenenberg, landbouwer, geboren te Hunsel op 17 november 1824, overleden aldaar op 18 maart 1886, zoon van Pieter Brunenberg en Aldegundis Verheijden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aldegonda, landbouwster, geboren te Hunsel op 21 oktober 1856, overleden aldaar op 29 augustus 1924.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 4 oktober 1884 met Lambertus Gerris, landbouwer, geboren te Hunsel op 28 juli 1851, overleden aldaar op 29 november 1935, zoon van Pierre Gerris en Anne Barbe op het Root.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina