Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hubertus Lamerichs, landbouwer, geboren te Neeritter op 16 april 1853, overleden te Hunsel op 8 april 1934, zoon van Frans Lambert Lamerichs en Elisabeth Schaeken.


Hij is getrouwd te Hunsel op 20 augustus 1886 met
Maria Catharina Christis, landbouwster, geboren te Hunsel op 1 februari 1859, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 november 1943, dochter van Jacobus Christis en Maria Helena Cleutjens.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Helena Maria Catharina, geboren te Hunsel op 4 maart 1894, wonende aldaar, overleden te Weert op 17 juli 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina