Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Hubertus Vleeshouwers, kleermaker, geboren te Hunsel op 28 januari 1851, overleden te Stramproy op 13 januari 1938, zoon van Pierre Mathias Vleeshouwers en Joanna Elisabeth Geelen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 1 mei 1882 met
Maria Catharina Keulen, dienstmeid, geboren te Weert op 15 januari 1858, overleden te Stramproy op 18 juli 1918, dochter van Hendrik Keulen en Petronella Dirckx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, kleermaker, geboren te Stramproy rond 1883.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 27 april 1906 met Maria Elisabeth Janssen, geboren te Nederweert rond 1886, overleden aldaar op 14 april 1910, dochter van Peter Johannes Janssen en Maria Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina