Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maximilianus van de Wal, landbouwer, geboren te Kessenich op 20 juni 1821, overleden te Kinrooi op 26 maart 1899, zoon van Joannes van de Wal en Helene Buchters.


Hij is getrouwd te Kinrooi op 17 augustus 1849 met
Maria Gertrudis Verstappen, landbouwster, geboren te Hunsel op 10 maart 1827, overleden te Kinrooi op 3 mei 1897, dochter van Pieter Verstappen en Maria Elisabeth Tulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina Hubertina, geboren te Kinrooi op 7 juni 1860, overleden te Weert op 2 mei 1941.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 2 april 1891 met Mathijs Kuppens, landbouwer, geboren te Neeritter op 22 juni 1859, overleden te Weert op 7 september 1941, zoon van Joannes Reijnier Kuppens en Petronella Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina