Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Hubertus Weetemans, koetsier, geboren te Grathem op 25 augustus 1852, overleden te Roermond op 28 januari 1909, zoon van Jan Weetemans en Joanna Maria Hendrickx.


Hij is getrouwd te Roermond op 1 juni 1880 (1) met
Maria Lucia Hubertina Beeren, geboren te Heythuysen op 20 juli 1850, overleden te Roermond op 31 augustus 1888, dochter van Paul Dominique Beeren en Mathilde Bendeers.

Hij is getrouwd te Schimmert op 3 juni 1890 (2) met
Maria Josephina Wilhelmina Willems, geboren te Schimmert op 27 augustus 1858, dochter van August Eduard Willems en Maria Elisabeth Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina