Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Hubertina Franssen, naaister, geboren te Neeritter op 15 oktober 1863, overleden te Neeroeteren (B) op 5 april 1940, dochter van Nicolaas Franssen en Maria Helena Smeets.


Zij is getrouwd te Hunsel op 3 juni 1891 met
Johannes Keiren, zadelmaker, geboren te Helden op 16 oktober 1846, overleden te Neeroeteren (B) op 21 augustus 1913, zoon van Petrus Keiren en Margaretha Hendrix.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 16 mei 1870 met Maria Antonetta Nijssen, geboren te Helden op 26 januari 1848, overleden te Thorn op 1 oktober 1888, dochter van Andries Nijssen en Petronella Mathea van Os.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina