Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Silvester Bosmans, landbouwer, gedoopt te Hunsel op 13 maart 1757, overleden aldaar op 19 december 1830, zoon van Petrus Bosmans en Helena Corte.


Hij is getrouwd te Grathem op 24 juni 1783 voor de kerk met
Joanna Maria Lemmen, landbouwster, geboren te Hunsel rond 1745, overleden te Grathem Kelpen op 1 augustus 1822, dochter van Cornelis Lemmen en Gertrudis Jeurissen.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 2 juli 1771 voor de kerk met Petrus Smullenaers, overleden te Kelpen op 16 maart 1782.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helena, landbouwster, geboren te Kelpen, gedoopt op 2 januari 1789, overleden te Grathem op 1 januari 1874.
    Zij is getrouwd te Wessem op 12 april 1817 met Hendrik Henderikx, landbouwer, geboren te Oler-Grathem rond 1796, overleden te Grathem op 1 december 1879, zoon van Jacobus Henderickx en Cornelia Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina