Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Hubert Heijmans, landbouwer, geboren te Weert op 10 april 1858, overleden te Nederweert op 1 december 1915, zoon van Franciscus Heijmans en Petronella Lamers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 12 oktober 1893 met
Anna Margareta Hubertina Vaassen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 16 september 1855, overleden te Heythuysen op 24 januari 1938, dochter van Leonard Vaassen en Anne Catherine Reijven.
(Zij is eerder getrouwd te Grathem op 13 april 1882 met Peter Mathijs Hubertus Cleutjens, landbouwer, geboren te Grathem op 13 januari 1856, overleden te Hunsel op 31 maart 1889, zoon van Gerardus Cleutjens en Joanna Oijen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina