Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Korsten, geboren te Hunsel op 1 juni 1851, overleden te Grathem op 8 juni 1941, dochter van Joannes Korsten en Marie Antoinette Peters.


Zij is getrouwd te Hunsel op 18 april 1895 met
Theodorus Hubertus Niessen, landbouwer, geboren te Grathem op 28 november 1862, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 februari 1941, zoon van Engelbertus Niessen en Helena Roost.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 5 april 1888 met Joanna Hubertina Scheers, dienstmeid, geboren te Grathem op 1 januari 1858, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 februari 1894, dochter van Thomas Scheers en Anna Margueretha Timmermans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Engelbert, geboren te Grathem op 7 januari 1897, overleden aldaar op 13 augustus 1913.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina