Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Catharina Deckers, geboren te Hunsel op 1 november 1827, dochter van Gerardus Deckers en Catharina Elisabeth Peeters.


Zij is getrouwd te Hunsel op 24 april 1857 met
Conrard Linnaerts, geboren te Beegden op 19 juli 1820, zoon van Antonius Linnaertz en Cornelia Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, landbouwster, geboren te Beegden op 15 oktober 1860, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 mei 1930.
    Zij is getrouwd te Beegden op 14 november 1889 met Jacobus Nieskens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 9 mei 1854, wonende te Beegden, overleden aldaar op 9 september 1931, zoon van Jan Nijskens en Catherine Caris.
  • 3 : Antoon Hubert, geboren te Beegden rond 1871, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 19 januari 1952.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina