Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Cornelia Linnaerts, dienstmeid, geboren te Beegden op 7 juli 1866, overleden te Sevenum op 24 november 1945, dochter van Conrard Linnaerts en Joanna Catharina Deckers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 3 mei 1895 met
Jacobus Hubertus Teunissen, metselaar, geboren te Neeritter op 12 januari 1862, overleden te Lottum op 18 april 1942, zoon van Peter Joannes Theunissen en Maria Christina Sentjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina