Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Gertrudis Janssen, dienstmeid, geboren te Grathem op 20 september 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 november 1895, dochter van Peter Gerardus Janssen en Anne Marie Koninckx.


Zij is getrouwd te Grathem op 15 april 1887 met
Hubertus Roost, landbouwer, geboren te Grathem op 11 augustus 1844, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 juli 1903, zoon van Jacobus Roost en Marie Elisabeth Baetsen.
(Hij is later getrouwd te Hunsel op 9 april 1896 met Maria Christina Brunenberg, landbouwster, geboren te Hunsel op 7 januari 1869, wonende te Grathem, overleden aldaar op 2 december 1938, dochter van Frans Bruenenberg en Petronella Baats. (Zij is later getrouwd te Grathem op 13 oktober 1904 met Peter Hubertus Hendrikx, landbouwer, geboren te Ittervoort op 23 juni 1854, wonende te Grathem, overleden aldaar op 23 juli 1922, zoon van Jacques Henderickx en Cornelia Kuijpers.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina