Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Theunissen, beenhouwer en landbouwer, geboren te Neeritter op 5 augustus 1834, overleden te Hunsel op 31 december 1917, zoon van Lambertus Teunissen en Maria Catharina Suermans.


Hij is getrouwd te Neeritter op 30 september 1857 met
Maria Christina Sentjens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 1 februari 1830, overleden aldaar op 11 september 1911, dochter van Jacobus Sentjens en Margarita Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Hubertus, geboren te Neeritter op 10 december 1859, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 7 maart 1944.
  • 8 : Peter Hubertus, metselaar, geboren te Neeritter op 13 december 1873, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 12 oktober 1948.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 4 oktober 1907 met Rosina den Romer, dienstmeid, geboren te Hunsel op 9 oktober 1879, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 februari 1962, dochter van Peter Johannes den Romer en Clara Boerenkamp.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina