Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Hendrikus Coolen, landbouwer, geboren te Ittervoort op 10 januari 1876, wonende te Stramproy en te Hunsel, overleden aldaar op 11 maart 1955, zoon van Theodorus Koolen en Anna Elisabeth Driessen.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 28 april 1905 met
Maria Gertrudis Clijsters, geboren te Molenbeersel (B) op 9 februari 1878, wonende te Stramproy en te Hunsel, overleden aldaar op 22 december 1953, dochter van Mathijs Clijsters en Maria Elisabeth Vanderstegen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina